HR Talks | Trends en Ontwikkelingen voor HR

HR Talks: Ontdek de nieuwste HR-ontwikkelingen!

Zin in iets nieuws? Dan hebben we iets voor jou: de HR Talks! “HR wat?” Laat het ons uitleggen. Je kent wellicht de beroemde Ted Talks al. HR Talks zijn qua indeling vergelijkbaar: een korte, online sessie met interessant verhaal. We verschillen ook iets van de Ted Talks. Onze Talks zijn namelijk speciaal voor HR-professionals in onze regio georganiseerd én interactief. We delen kennis, inspiratie en best practices over de meest actuele HR-thema’s. Op 14 november trappen we af. Dan neemt Nancy van Loon (Publiek Maatwerk HRM-er) je mee in de boeiende wereld van HR en AI. Nieuwsgierig? Bekijk hier Nancy’s uitnodiging. We hopen dat je erbij bent!

Waarom deelnemen aan de HR Talks?

  • Actuele kennisdeling: Ontdek de laatste trends, zoals de rol van kunstmatige intelligentie (AI) in HR.
  • Praktische inzichten: Leer hoe de trends en ontwikkelingen HR-processen kunnen optimaliseren zoals werving, onboarding, en andere HR onderdelen.
  • Netwerken en uitwisselen: Deel ervaringen en ideeën met HR-professionals van onze aangesloten organisaties.

Details:
Datum: 14 november 2024
Tijd: 10:00u – 11:00u
Deelnamelink: Klik hier
Thema: De rol van AI in HR | Kansen, uitdagingen en regionale samenwerking

Tijdens deze sessie gaan we in op vragen zoals: Hoe kan AI HR-processen optimaliseren? Welke uitdagingen liggen er op het gebied van privacy? Samen verkennen we de mogelijkheden van AI voor een efficiëntere en innovatievere HR-afdeling. Meld je nu aan door dit agendaverzoek met antwoord te accepteren en mis deze kans niet om deel uit te maken van een boeiend gesprek over de toekomst van HR. Meer weten? Neem dan contact met ons op.