MapsTell vs. Blauwprint: hoe ga jij jezelf ontwikkelen?

MapsTell vs. Blauwprint: hoe ga jij jezelf ontwikkelen?

Tijdens het jaarlijkse Workshopfestival, dat plaatsvindt van 4 t/m 8 november, biedt Esther van Dijk twee bijzondere workshops aan: Blauwprint en de MapsTell Inspiratieworkshop. Beide workshops zijn gratis te volgen voor medewerkers van aangesloten organisaties en zijn gericht op persoonlijke groei en ontwikkeling. Esther heeft jarenlange ervaring in het begeleiden van ambtenaren binnen en buiten de regio op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Haar workshops zijn interactief, creatief en verfrissend, en bieden deelnemers waardevolle inzichten voor hun loopbaan.

Blauwprint – Jouw Persoonlijke Blauwdruk

De Blauwprint-workshop draait om zelfontdekking op een creatieve en unieke manier. Geïnspireerd door Plato’s uitspraak: “You can discover more about a person in an hour of play than in a year of conversation”, helpt deze workshop je om via speelse methoden inzicht te krijgen in jouw persoonlijke en professionele groei.

In een ruimte gevuld met miniaturen en tafelzandbakken ga je aan de slag met het creëren van een visuele weergave van je eigen proces. Door gebruik te maken van speelgoed uit onze kindertijd, wordt een speelse omgeving gecreëerd die nieuwe inzichten aanwakkert. Het doel? Je eigen blauwdruk maken—een overzicht van waar je nu staat in je werk en leven, en waar je naartoe wilt.

Thema’s die aan bod komen zijn:

  • Koers zetten en doelen stellen.
  • Inzicht in jezelf en de stappen die je wilt zetten in je werk en leven.
  • Obstakels en belemmeringen herkennen en ombuigen naar kansen.
  • Huidige en ideale situaties in beeld brengen.
  • Het ontdekken van wie en wat je nodig hebt om vooruit te komen.

Deze workshop is een perfecte keuze voor iedereen die op een creatieve manier inzicht wil krijgen in persoonlijke en professionele uitdagingen en mogelijkheden.

MapsTell Inspiratieworkshop – Reis door De Wereld van Verschil

In de MapsTell Inspiratieworkshop neemt Esther van Dijk je mee op een boeiende reis door “De Wereld van Verschil”. Tijdens deze interactieve sessie leer je over verschillende gedragsvoorkeuren en hoe deze zich in het dagelijks leven manifesteren. De workshop maakt gebruik van de unieke MapsTell-methodiek, waarbij gedrag letterlijk in kaart wordt gebracht.

Je reist door een virtuele wereld met allerlei “steden” die staan voor verschillende gedragsstijlen. In deze wereld ontdek je welke gedragsvoorkeuren het beste bij jou passen en leer je hoe je gedrag in jezelf en anderen kunt herkennen. Deze inzichten helpen je niet alleen om jezelf beter te begrijpen, maar ook om effectiever samen te werken met anderen.

Wat leer je tijdens deze workshop?

  • Hoe je door “De Wereld van Verschil” kunt reizen en wat deze reis voor jou betekent.
  • Hoe mensen op verschillende manieren deze wereld beleven.
  • Het herkennen van gedragsvoorkeuren en de bijbehorende talenten en uitdagingen.

Aan het einde van de workshop ontvang je een persoonlijke kaart van jouw gedragsprofiel, waarmee je nog meer inzicht krijgt in je eigen stijl en die van anderen. Het belooft een inspirerende en verhelderende ervaring te worden, waar je direct in je werk en leven profijt van zult hebben.

MapsTell en Blauwprint tijdens WorkshopfestivalPraktische informatie

Beide workshops zijn onderdeel van het Workshopfestival en kunnen gratis gevolgd worden door medewerkers van aangesloten organisaties. Er gelden enkele voorwaarden:

  • Schrijf je direct in: Klik hier!
  • Inschrijven is beperkt tot maximaal twee workshops en één andere activiteit, zoals loopbaanadvies.
  • Annuleren kan tot een week voor aanvang, daarna worden er kosten in rekening gebracht.
  • Vol is vol, maar er wordt een wachtlijst aangemaakt.

Voor meer informatie of vragen over deelname, kun je contact opnemen met academie@west-brabant.eu.