Webinar: Eerste Personeelsmonitor WSGO – 4 november 2024

Webinar: Eerste Personeelsmonitor WSGO – 4 november 2024

Op maandag 4 november organiseert de WSGO (Werkgeversvereniging Samenwerkende Gemeentelijke Organisaties) een binar om de resultaten van de eerste Personeelsmonitor te presenteren. Deze personeelsmonitor richt zich specifiek op samenwerkende gemeentelijke organisaties en is daarmee anders dan die van A&O Fonds Gemeenten. Dit online evenement vindt plaats op maandag 4 november van 15:00 tot 16:00 uur en is bedoeld voor alle leden van de WSGO.

Afgelopen zomer hebben veel leden van de WSGO hun HR-data ingevoerd in de online vragenlijst van de Personeelsmonitor. Met een respons van maar liefst 49% zijn de resultaten een waardevolle weergave van het personeelsbestand binnen de aangesloten organisaties van het WSGO. Tijdens het webinar worden de belangrijkste inzichten besproken en wordt duidelijk hoe deze informatie kan bijdragen aan strategische personeelsplanning en beleidsontwikkeling.

Deze eerste editie van de WSGO Personeelsmonitor biedt een unieke inkijk in de samenstelling van het personeelsbestand bij de aangesloten gemeenten en samenwerkingsverbanden. Het webinar is dan ook een aanrader voor iedereen die meer inzicht wil krijgen in de trends en ontwikkelingen binnen de sector. Je kunt je hieronder aanmelden. Vervolgens ontvang je 4 november in de ochtend een link om deel te nemen aan het webinar.

Datum en tijd: Maandag 4 november 2024 15:00 – 16:00 uur (digitaal)
Aanmelden: Aanmeldingen Webinar eerste personeelsmonitor WSGO | Werkgeversvereniging Samenwerkende Gemeentelijke Organisaties
Meer info: Webinar eerste personeelsmonitor WSGO | Werkgeversvereniging Samenwerkende Gemeentelijke Organisaties