Workshopfestival ’24: Ontwikkel jezelf en ontdek nieuwe mogelijkheden!

Aankondiging Workshopfestival 2024

Tijdens ons jaarlijkse Workshopfestival krijg jij de kans om kosteloos deel te nemen aan een breed scala aan workshops, trainingen en persoonlijke coachgesprekken. Dit festival is de ideale gelegenheid om kennis te maken met verschillende opleidingsvormen en jezelf verder te ontwikkelen, zowel op persoonlijk als professioneel vlak.

Waarom is dit zo belangrijk?
In een snel veranderende wereld is het essentieel om jezelf te blijven ontwikkelen en te leren. Door nieuwe vaardigheden op te doen en je ambities onder de loep te nemen, blijf je gemotiveerd, flexibel en klaar voor de toekomst. De opleidingen kunnen je ook helpen meer balans te vinden tussen je werkende leven en je privé situatie en zijn vooral heel erg leuk! Bovendien draagt het continu werken aan je ontwikkeling bij aan meer werkplezier.

Wat kun je verwachten?
Tijdens het Workshopfestival worden er tal van inspirerende sessies georganiseerd. Zo kun je bijvoorbeeld deelnemen aan praktische workshops zoals DISC: breng jezelf in kaart (dinsdag 09:30 – 12:30) en Cirkel van Communicatie (dinsdag 10:30 – 12:30), waar je tools krijgt aangereikt om effectiever te communiceren en beter inzicht te krijgen in je eigen persoonlijkheid. Of wat dacht je van Het Grote Sollicitatiespel (woensdag 13:00 – 15:00) waarin je op een interactieve manier sollicitatietechnieken leert? Heb je behoefte aan een meer creatieve of inspirerende aanpak? Dan kun je deelnemen aan sessies zoals Vlammend vergaderen (maandag 14:00 – 16:00) of de Inspiratiesessie Werkgeluk: fluitend naar je werk (dinsdag 13:00 – 15:00), waarbij je nieuwe manieren ontdekt om nog meer uit je werkdag te halen.

Tot slot kun je ook bij onze coaches terecht voor de loopbaanadviesgesprekken. Deze gesprekken geven je persoonlijk inzicht in je krachten, ambities en doelen, zodat je met veel werkplezier en energie aan de slag blijft. Ze helpen ook om je toekomst in kaart te brengen en hier actief naartoe te werken. De gesprekken zijn de hele week door gepland en geven je de mogelijkheid om te reflecteren op je carrière en toekomst.

Of je nu net begint of al jaren meedraait, er is voor iedereen een passende workshop of sessie te vinden. Bekijk het volledige programma en meld je snel aan voor jouw favoriete sessies. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op. Wacht niet te lang, want vol = vol. Samen blijven we groeien en leren!

Aanmelden Workshopfestival

Download de poster